۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز
*** زمان تقریبی مطالعه: 7 دقیقه

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز

ترتیب خواندن مقالات

انتخاب بازار مناسب برای شروع کسب و کار اولین گام ورود به دنیای کارآفرینی است. اگر بازار مناسبی جهت کسب درآمد انتخاب نشود نمی توان به سود رسید. بسیاری از بازار‌ها در حال کوچک شدن هستند. در عوض بازار‌های جدیدی در حال گسترش، رشد و بزرگ شدن هستند. بنابراین قبل از شروع هر کسب و کاری باید به شدت بر روی این مسئله  وسواس داشته باشیم.

مثلا اگر شما یک کسب و کار تبلیغاتی ایجاد کنید و تصمیم بگیرید به روزنامه‌ها خدمات خود را ارائه دهید، چه نتیجه‌ای را می‌توانید رقم بزنید؟ از آنجایی که این حوزه به سرعت در حال کوچک شدن است، بنابراین نتیجه خوبی نخواهید گرفت. پس باید بر روی این مسئله بیشتر تحقیق کنید. در این مطلب ۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز را مورد تحقیق و بررسی قرار می‌دهیم. خواندن این مقاله را به شدت توصیه می‌کنیم.

فاکتورهای انتخاب شغل پرسود

باید به دنبال چه چیزی بگردید؟

در ابتدا باید توانایی‌های خودتان را بشناسید. قطعا تصمیم دارید در حوزه توانایی‌هایتان فعالیت کنید. این نکته خوبی است. اما اگر در حوزه‌ای که توانایی دارید، نتوانید پول خلق کنید چطور؟ اگر بازار حوزه توانایی شما بازاری در حال مرگ باشد، آیا باز هم باید در همین حوزه اصرار به فعالیت داشته باشید؟ اینجا جایی است که باید تعصب را کنار بگذارید.

در غیر اینصورت این موضوع می‌تواند در دراز مدت به شما آسیب بزند. پس در مرحله اول پیشنهاد می‌کنیم، اگر حوزه توانایی شما پتانسیل پولسازی ندارد، آن را عوض کنید. نگران نباشید. خود را به یک توانمندی جدید مسلط کنید. این کار چندان هم سخت نیست. شما با تحقیق و مطالعه در هر حوزه‌ای به زودی به یک استاد تبدیل می‌شوید. باید به یک متخصص تبدیل شوید. در هر حوزه‌ای که هستید. نباید به یک همه چیز فروش تبدیل شوید. فراموش نکنید وقتی به یک متخصص تبدیل شوید، کار‌ها را هوشمندانه‌تر انجام خواهید داد.

در یک حوزه خاص متخصص شوید

درآمد یک پزشک متخصص و یک پزشک عمومی شبیه هم نیست. در حالی که هر دو برچسب دکتری دارند. برای تبدیل شدن به یک متخصص نیاز دارید حداقل روزی یک ساعت بصورت تخصصی مطالعه و تحقیق کنید. بهترین منابع، کتاب‌های پرفروش آمازون هستند. اگر بتوانید منابع را به زبان اصلی تهیه و ترجمه کنید، قطعا نتایج بهتری خواهید گرفت. در مرحله بعد ترجمه کتاب‌های پرفروش و همچنین مقالات تخصصی به دانش شما کمک می‌کند.

شما باید دایما در حال یادگیری باشید. هوشمندانه‌ترین سرمایه‌گذاری این است که هر ماه حداقل ۳ درصد از درآمد خود را صرف آموزش و بهبود مهارت‌های فردی خود کنید. مهارتی که در آن تخصص دارید. در مرحله بعد باید آموزگار باشید. باید این مهارت‌ها را به دیگران آموزش دهید. این چرخه به شما کمک می‌کند که همیشه در حال رشد باشید.

شاخص‌های انتخاب کسب و کار

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز



بازار نرمال

پس یاد گرفتیم اگر مهارت‌های ما بازار مناسبی ندارد و ثروت خلق نمی‌کند، آن را عوض کنیم و مهارت جدیدی یاد بگیریم. از طریق مطالعه و تحقیق. همچنین دیدن آموزش‌هایی که در آن حوزه خاص موجود است. فراموش نکنید اگر حوزه کاری خود را عوض نکنید، مانند این است که بخواهید به اسکیمو‌ها یخ بفروشید.

حتی اگر بازار مورد نظر شما یک رشد متوسطی دارد، می‌توان گفت که بازار نرمالی است. در اینصورت قطعا پتانسیل درآمدزایی بالایی دارد. بهترین بازار‌ها جهت فعالیت و کسب درآمد عالی در سه حوزه کلی قرار دارند.

دسته‌بندی بازار‌های پولساز:

  • بهبود سلامتی
  • افزایش ثروت
  • بهبود روابط

هر مهارتی که قصد دارید یاد بگیرید باید در این سه حوزه قرار داشته باشد. هر کدام از این دسته بندی به شاخه‌های بسیار زیادی تقسیم می‌شود. پس انتخاب بهترین شاخه نیاز به تحقیق بیشتر و انتخاب هوشمندانه‌تری دارد. به یاد داشته باشید، انتخاب بازار، همیشه انتخابی است که خودمان انجام می‌دهیم. پس باید عاقلانه و هوشمندانه انتخاب کنیم.

یک فاکتور خیلی مهم و خاص در مورد فروش این است که برای فروش هر محصولی به تقاضا نیاز داریم. ما نباید به دنبال ایجاد تقاضا باشیم. این دو مورد با هم تفاوت دارند. پس اگر بازاری برای پیشنهاد خود نداشته باشیم، همه تلاش‌ها ناموفق خواهند بود. در این قسمت به سراغ مهمترین شاخص‌های انتخاب بازار مناسب و پولساز می‌رویم. با دقت این ۴ شاخص را بررسی کنید. هر کدام از آنها در انتخاب آینده کاری شما تعیین کننده خواهند بود.

مطالعه بیشتر:   هوش مصنوعی چگونه به رشد کسب‌وکارهای آنلاین کمک می‌کند؟

کسب و کارهای پولساز

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز



شاخص اول:

درد شدید

تقریبا تمام افرادی که در زندگی درد شدیدی را تجربه می‌کنند، و همچنین از این موضوع اطلاع دارند که راه‌حل برطرف نمودن دردشان همان محصول شما است، قطعا حاضر هستند که هر مبلغی بابت محصول و خدمات شما بپردازند.

درد می‌تواند هر چیزی باشد. مثلا ورشکسته شدن خیلی دردناک است. ازدواج ناموفق بسیار دردناک است. بیماری‌های صعب‌العلاج دردناک هستند. بنابراین اگر هوشمندانه عمل کنیم، فرصت‌های بسیار زیادی برای ما کارآفرینان وجود دارد. فقط باید این فرصت‌ها را پیدا کنید.

اگر بتوانید درد و رنجی که مشتری‌های بالقوه احساس می‌کنند را به خوبی بیان کنید، آنها تقریبا هر چیزی را که شما پیشنهاد دهید را می‌خرند. آن هم با هر قیمتی که اعلام کنید. مثلا در حوزه سلامتی افرادی هستند که از بیماری دیابت درد می‌کشند. اگر شما سبکی را عرضه کنید که بتواند به این بیماران کمک کند، قطعا در جای درستی قرار گرفته‌اید. این اولین شاخص برای انتخاب بازار درست است.

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز



شاخص دوم:

قدرت خرید

شما باید اطمینان پیدا کنید که مخاطبان هدف شما توانایی پرداخت قیمت محصول و خدمات شما را دارند. یا  به عبارتی آنها باید توانایی و قدرت خرید محصول شما را داشته باشند. اگر جز این است، متاسفانه وقت خود را تلف می‌کنید.

مثلا شما یک سیستمی راه اندازی می‌کنید که به افراد کمک می‌کند رزومه‌های حرفه‌ای بسازند. اجازه بدهید این مورد را بررسی کنیم. معمولا افراد به رزومه‌های خاص و حرفه‌ای نیاز دارند. خیلی از کارفرمایان افراد را به دلیل اینکه یک رزومه حرفه‌ای ندارد در مصاحبه رد می‌کنند. پس این یک درد واقعی است.

این کسب و کار یک دردی را هدف قرار داده است. اما شما پس از راه‌اندازی کسب و کار خود هیچ فروشی را تجربه نمی‌کنید. چرا؟

تنها دلیل آن این است که مخاطبان شما بیکار هستند. طبیعتا افراد بیکار دنبال طراحی یک رزومه حرفه‌ای هستند. و افراد بیکار هم اکثرا پول ندارند. نتیجه می‌گیریم که افراد توانایی پرداخت هزینه محصول شما را ندارند. پس عملا این کسب و کار نمی‌تواند پول خلق کند. شما باید بازار خود را عوض کنید. این یعنی رفتار هوشمندانه.

شغل پر درآمد

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز



شاخص سوم:

هدف‌گیری آسان

فرض کنیم شما یک بازار عالی دارید. اما نمی‌توانید متوجه شوید که مشتریان شما چه افرادی هستند. و نمی‌توانید آنها را رصد کنید. در اینصورت باز هم برای فروش خدمات خود با مشکل مواجه می‌شوید.

مثال:

فرض کنید شما در حوزه بهبود روابط فردی مهارت دارید. بر طبق فاکتور اول  شما باید سراغ افرادی بروید که درد می‌کشند. شما انتخاب‌هایی برای هدف قرار دادن مشتریان خود دارید. یک انتخاب شما می‌تواند این باشد که به سراغ دانشجویانی بروید که در رابطه مشکل دارند.

این افراد دردمند هستند. پس این حوزه، شاخص اول را دارد. دانشجویان را به راحتی می‌توان هدف‌گیری کنید. پس شاخص سوم هم در انتخاب این رشته کاری مثبت است. اما آیا دانشجویان توانایی پرداخت هزینه‌های خدمات شما را دارند؟(فاکتور دوم). اکثر دانشجویان هزینه‌های تحصیل خود را هم نمی‌توانند بپردازند. پس آنها نمی‌توانند قیمت محصول شما را بپردازند.

 

حال اگر هوشمندانه انتخاب کنید باید سراغ سالمندانی بروید که سالیان انتهایی زندگی خود را سپری می‌کنند. این قشر علاوه بر دارا بودن شاخص‌های اول و سوم، حاضرند هر مبلغی را بابت حل مشکلاتشان به شما بپردازند. بیشتر آنها در دوران بازنشستگی قرار دارند و از لحاظ مالی مشکلی ندارند. پس لازم است که جامعه هدف شما بصورت واضح و روشن قابل ردگیری باشند.

کسب و کار پر درآمد

۴ شاخص بسیار مهم برای انتخاب یک بازار پولساز

شاخص چهارم:

بازار روبه رشد

در قسمت قبلی کسب و کاری را مثال زدیم. مربوط به تبلیغات روزنامه‌ها. این بازار از آنجایی که در سراشیبی سقوط قرار دارد، بنابراین نمی‌تواند بازار مناسبی باشد.

شاخص چهارم مربوط به روبه رشد بودن بازار انتخابی شما است. بعنوان مثال شما قصد دارید در حوزه سلامتی فعالیت کنید. و انگشت روی افراد چاق می‌گذارید. آیا این بازار در حال رشد است؟ با توجه به سبک زندگی نامناسبی که اغلب مردم دارند و همچنین زندگی بدون تحرک و غذا‌های فست فودی، اکثر افراد به سمت چاقی می‌روند. پس این یک بازار روبه رشد است.

توجه داشته باشید حتی اگر بازار انتخابی شما رو به رشد نباشد، اما یک بازار روبه افول هم نباشد، این یعنی یک بازار نرمال است. و بازار نرمال هم قابلیت پولسازی دارد. بنابراین خیلی اهمیت دارد که قبل از شروع هر تجارتی ابتدا دقیق آن را بررسی کنید. اگر حوزه انتخابی شما با توجه به این ۴ شاخص قابلیت پولسازی دارد، پس لازم است به سرعت دست به کار شوید. دانش خود را افزایش دهید و ایده خود را پیاده کنید.

 

امتیاز مطلب:
[تعداد: 2 میانگین: 4.5]

 

مطالعه بیشتر:   راهنمای جامع تاکتیک‌های موثر ایمیل مارکتینگ

همکار فروش محصولات ما باشید و پورسانت دریافت کنید:



 

لینک کانال تلگرام ما: گروه تحقیقاتی جذب ساده

jazbesadeh@



------- مقالات گروه توسعه فردی -------

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

enemad-logo